Het sport- en beweegaanbod van heel Smallingerland op één platform

Baantjes trekken, een balletje slaan, voetballen of op zoek naar een leuk sportief evenement? Het kan allemaal. Sportbedrijf Drachten introduceert een nieuw platform waarop al het sport- en beweegaanbod in Smallingerland te vinden is: Bewegen in Drachten.

Er zijn meer dan 100 sportaanbieders in Smallingerland, met elk een aanbod voor jong en oud. Bewegen in Drachten bundelt het sportaanbod en geeft een overzicht van de sportverenigingen en sportaanbieders die de gemeente rijk is. Men kan gemakkelijk de sport vinden die het meest bij hen past aan de hand van een aantal filters.

„Als u graag wilt sporten of bewegen, maar u weet niet waar u moet zijn, dan wordt het lastig,” aldus Floran Bathoorn, sportcoach van Sportbedrijf Drachten. „Met Bewegen in Drachten bieden wij de helpende hand.”

De site wordt ook gebruikt als informatievoorziening om bijzondere evenementen of speciaal aanbod van een aanbieder makkelijk te delen met de inwoners van de gemeente Smallingerland. Momenteel staat het zomeraanbod van sportaanbieders in Smallingerland online.

Benieuwd naar de website en welke aanbieders te vinden zijn? Ga naar www.bewegenindrachten.nl en bekijk wat er deze zomer te doen is.